Удосконалення маркетингової комунікаційної політики підприємства - Желанін, Едуард Володимирович; Zhelanin, Eduard (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Досліджено теоретично-методичні аспекти маркетингової комунікаційної політики підприємства. Розглянуто методичні підходи до оцінювання ефективності маркетингової комунікаційної політики підприємства. Проаналізовано сучасний стан маркетингової комунікаційної політики підприємства. Розроблені заходи, які спрямовані на удосконалення маркетингової комунікаційної політики підприємства. Doslidzheno teoretychno-metodychni aspekty marketynhovoi komunikatsiinoi polityky pidpryiemstva. Rozghlianuto metodychni pidkhody do otsiniuvannia efektyvnosti marketynhovoi komunikatsiinoi polityky pidpryiemstva. Proanalizovano suchasnyi stan marketynhovoi komunikatsiinoi polityky pidpryiemstva. Rozrobleni zakhody, yaki spriamovani na udoskonalennia marketynhovoi komunikatsiinoi polityky pidpryiemstva.
Udoskonalennia marketynhovoi komunikatsiinoi polityky pidpryiemstva
Keywords: інформація; information; маркетингові комунікації; marketing communications; підприємство; company; маркетингова комунікаційна політика; marketing communication policy; реклама; advertising