Удосконалення технологічного процесу роздавання кормів на молочно-товарній фермі з розробкою машини для очистки годівниць - Філіповський, Вадим Анатолійович; Filipovskyi, Vadym (ДДАЕУ, 2023)
В першому розділі дипломної роботи проведено аналіз виробничої діяльності підприємства.В другому розділі проекту на основі огляду існуючих рішень та зоотехнічних вимог зроблено розрахунок технологічної лінії. У третьому розділі розроблено конструкція машини для очищення годівниць від залишків кормів. У четвертому розділі розглянуті вимоги безпеки життєдіяльності при виконанні технологічних операцій роздавання кормів. У п‘ятому розділі виконано техніко-економічні розрахунки базового та проектного варіантів технологічної лінії. V pershomu rozdili dyplomnoi roboty provedeno analiz vyrobnychoi diialnosti pidpryiemstva.V druhomu rozdili proektu na osnovi ohliadu isnuiuchykh rishen ta zootekhnichnykh vymoh zrobleno rozrakhunok tekhnolohichnoi linii. U tretomu rozdili rozrobleno konstruktsiia mashyny dlia ochyshchennia hodivnyts vid zalyshkiv kormiv. U chetvertomu rozdili rozghlianuti vymohy bezpeky zhyttiediialnosti pry vykonanni tekhnolohichnykh operatsii rozdavannia kormiv. U p‘iatomu rozdili vykonano tekhniko-ekonomichni rozrakhunky bazovoho ta proektnoho variantiv tekhnolohichnoi linii.
Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu rozdavannia kormiv na molochno-tovarnii fermi z rozrobkoiu mashyny dlia ochystky hodivnyts
Keywords: роздавач; rozdavach; кормосуміш; kormosumish; очищення годівниць; ochyshchennia hodivnyts; пневмотранспорт; pnevmotransport; циклон; tsyklon; трудомісткість; trudomistkist