Сучасний стан родючості чорноземних грунтів і шляхи підвищення продуктивності сільськогосподарських культур - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2016)
У збірнику розміщені тези доповідей учасників Міжнародної науковопрактичної конференції «Сучасний стан родючості чорноземних ґрунтів і шляхи підвищення продуктивності сільськогосподарських культур». Висвітлено результати наукових досліджень та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем розвитку агропромислового комплексу України. The abstract contains the abstracts of the participants of the International Scientific Conference "The current state of fertility of chernozem soils and ways of increasing the productivity of crops". The results of scientific researches and practical experience in solving topical problems of development of agro-industrial complex of Ukraine are covered.
THE MODERN STATE OF Fertility of Black Earth Soils and Ways to Improve the Productivity of Agricultural Crops"
Keywords: чорноземні грунти; chernozem soils; сільськогосподарські культури; crops; родючість; fertility