Управління системою комунікацій підприємства - Малиш, Аліна Андріївна; Malysh, Alina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розроблення науково обґрунтованих рекомендацій щодо удосконалення системи управління комунікаціями ПП «Агробізнес «Газда» з огляду на сучасні технологічні тренди та галузеві виклики. Для досягнення поставленої мети передбачено розв’язати такі завдання: - проаналізувати теоретичні засади та еволюцію концепцій управління комунікаціями підприємства; - оцінити поточний стан внутрішніх і зовнішніх комунікацій ПП «Агробізнес «Газда» за допомогою кількісних і якісних показників; - - ідентифікувати основні проблеми та вузькі місця у функціонуванні комунікаційної системи; - - визначити вплив цифрових інструментів на ефективність взаємодії з ключовими стейкголдерами; - - сформулювати практичні рекомендації щодо оптимізації організаційної структури, регламентів і технологічного забезпечення комунікаційних процесів. Об’єктом дослідження виступає система комунікацій приватного підприємства «Агробізнес «Газда», що охоплює сукупність організаційних, технологічних та інформаційних елементів, через які здійснюється обмін даними між усіма учасниками бізнес-процесів. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozroblennia naukovo obgruntovanykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia systemy upravlinnia komunikatsiiamy PP «Ahrobiznes «Hazda» z ohliadu na suchasni tekhnolohichni trendy ta haluzevi vyklyky. Dlia dosiahnennia postavlenoi mety peredbacheno rozviazaty taki zavdannia: - proanalizuvaty teoretychni zasady ta evoliutsiiu kontseptsii upravlinnia komunikatsiiamy pidpryiemstva; - otsinyty potochnyi stan vnutrishnikh i zovnishnikh komunikatsii PP «Ahrobiznes «Hazda» za dopomohoiu kilkisnykh i yakisnykh pokaznykiv; - - identyfikuvaty osnovni problemy ta vuzki mistsia u funktsionuvanni komunikatsiinoi systemy; - - vyznachyty vplyv tsyfrovykh instrumentiv na efektyvnist vzaiemodii z kliuchovymy steikholderamy; - - sformuliuvaty praktychni rekomendatsii shchodo optymizatsii orhanizatsiinoi struktury, rehlamentiv i tekhnolohichnoho zabezpechennia komunikatsiinykh protsesiv. Obiektom doslidzhennia vystupaie systema komunikatsii pryvatnoho pidpryiemstva «Ahrobiznes «Hazda», shcho okhopliuie sukupnist orhanizatsiinykh, tekhnolohichnykh ta informatsiinykh elementiv, cherez yaki zdiisniuietsia obmin danymy mizh usima uchasnykamy biznes-protsesiv.
Upravlinnia systemoiu komunikatsii pidpryiemstva
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; система комунікацій; systema komunikatsii; управління; upravlinnia