Вплив рівня мінерального живлення та обробітку ґрунту на урожайність пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма «Лан» Ізюмського району Харківської області - Бутеєць, Андрій; Buteiets, Andrii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження – процес формування урожайності пшениці озимої під впливом агротехнічних заходів. Предмет дослідження – системи обробітку ґрунту та рівні удобрення, їх вплив на продуктивність пшениці озимої та показники родючості ґрунту. Obiekt doslidzhennia – protses formuvannia urozhainosti pshenytsi ozymoi pid vplyvom ahrotekhnichnykh zakhodiv. Predmet doslidzhennia – systemy obrobitku gruntu ta rivni udobrennia, yikh vplyv na produktyvnist pshenytsi ozymoi ta pokaznyky rodiuchosti gruntu.
Vplyv rivnia mineralnoho zhyvlennia ta obrobitku gruntu na urozhainist pshenytsi ozymoi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu Ahrofirma «Lan» Iziumskoho raionu Kharkivskoi oblasti
Keywords: ТОВ Агрофірма «Лан»; TOV Ahrofirma «Lan»; пшениця озима; pshenytsia ozyma; обробіток ґрунту; obrobitok gruntu; мінеральні добрива; mineralni dobryva; ґрунт; grunt