Формування лідерських компетенцій засобами фізичного виховання у здобувачів вищої освіти - Куниця, Олександр; Kunytsia, Оlexandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розвиток інноваційної економіки України зумовлює в якості основних завдань вищої професійної освіти забезпечення підприємств і організацій кадрами, готовими організовувати інноваційну діяльність і бути лідерами, а також створення в період навчання умов для адекватного, особистого і професійного розвитку, творчого саморозвитку. The development of the innovative economy of Ukraine determines the main tasks of higher professional education to provide enterprises and organizations with personnel ready to organize innovative activities and be leaders, as well as creating conditions for adequate, personal and professional development, creative self-development.
Formation of leadership competencies in applicants for higher education
Keywords: лідерство; leadership; формування лідерських компетенцій; formation of leadership competencies