Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої - Антебура, Антон Віталійович; Antebura, Anton (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Метою роботи було удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої для підвищення їх якості, біологічної цінності та засвоюваності. Metoiu roboty bulo udoskonalennia tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv z produktamy pererobky soi dlia pidvyshchennia yikh yakosti, biolohichnoi tsinnosti ta zasvoiuvanosti.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv z produktamy pererobky soi
Keywords: дослідження; doslidzhennia; соя; soia; хлібобулочні вироби; khlibobulochni vyroby; білок; bilok; продукти переробки сої; produkty pererobky soi; пористість; porystist; м’якуш; miakush; виробництво; vyrobnytstvo