Збалансована інноваційна підтримка підвищення ефективності використання капіталу насіннєвих підприємств - Карамушка, Олександр Миколайович; Karamushka, Oleksandr ("Вищий навчальний заклад "Національна академія управління", 2014)
У статті розглянуто особливості збалансованої інноваційної підтримки підвищення ефективності використання капіталу насіннєвих підприємств. Оцінено вплив біологічних, технічних, технологічних, хімічних, економічних, управлінських і маркетингових інновацій на різні види капіталу. Запропоновано систему комплексного оцінювання ефективності його використання насіннєвими підприємствами. The paper analyses the specific features of balanced innovative support for increasing capital efficiency in seed production. Impact of biological, technical, technological, chemical, economic, managerial and marketing innovations on different types of capital has been evaluated. A system of integrated efficiency assessment in seed production is offered.
Balanced innovative support for increasing capital efficiency in seed enterprises performance
Keywords: насіннєві підприємства; seed enterprises; матеріальний і нематеріальний види капіталу; tangible and intagible assets; продуктові й управлінські інновації; product and management innovations