Вирощування креветок роду Neocaridina при застосуванні різних видів кормів - Ремез, А. О.; Remez, A. O. (НУБіП України, 2017)
В результаті проведеної роботи слід відмітити, що незважаючи на вимогливість до якості водного середовища, креветка Neocaridina heteropoda є зручним видом для штучного розведення. Креветки швидко ростуть та розвиваються. Найбільш придатним видом корму для них є водні рослини. При штучному розведенні слід звертати увагу на співіснування різновікових груп гідробіонтів в одному просторі. V rezultati provedenoi roboty slid vidmityty, shcho nezvazhaiuchy na vymohlyvist do yakosti vodnoho seredovyshcha, krevetka Neocaridina heteropoda ye zruchnym vydom dlia shtuchnoho rozvedennia. Krevetky shvydko rostut ta rozvyvaiutsia. Naibilsh prydatnym vydom kormu dlia nykh ye vodni roslyny. Pry shtuchnomu rozvedenni slid zvertaty uvahu na spivisnuvannia riznovikovykh hrup hidrobiontiv v odnomu prostori.
Vyroshchuvannia krevetok rodu Neocaridina pry zastosuvanni riznykh vydiv kormiv
Keywords: гідробіонти; hidrobionty; вирощування креветок; vyroshchuvannia krevetok; Neocaridina heteropoda; Neocaridina heteropoda; корми; kormy