Комбікорм для годівлі курей-несучок - Оріщук, Оксана Сергіївна; Orishchuk, O. S.; Orishchuk, O.; Orishchuk, Oksana; Orischuk, O.; Цап, Світлана Володимирівна; Tsap, S.; Tsap, Svitlana; Tsap, S. V.; Tsap, Svitlana V.; Tsap, Svitlana Volodymyrivna; Дармограй, Любомир Мирославович; et al. (My University, 2020)
Корисна модель належить до сільського господарства, зокрема до кормовиробництва, і може використовуватись у годівлі курей-несучок. Комбікорм для годівлі курей-несучок містить зерно злакових культур, відходи переробної промисловості, мінеральні добавки. До складу комбікорму входять активні дріжджі у кількості від 0,02…0,08 % від загальної кількості компонентів. Korysna model nalezhyt do silskoho hospodarstva, zokrema do kormovyrobnytstva, i mozhe vykorystovuvatys u hodivli kurei-nesuchok. Kombikorm dlia hodivli kurei-nesuchok mistyt zerno zlakovykh kultur, vidkhody pererobnoi promyslovosti, mineralni dobavky. Do skladu kombikormu vkhodiat aktyvni drizhdzhi u kilkosti vid 0,02…0,08 % vid zahalnoi kilkosti komponentiv.
Kombikorm dlia hodivli kurei-nesuchok
Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х
Keywords: комбікорм; kombikorm; кури-несучки; kury-nesuchky; годівля; hodivlia