Обґрунтування схеми трансмісії спеціалізованого транспортного засобу з розробкою транспортного модуля для системи мостового землеробства - Тютюнник, Дмитро Олегович; Tiutiunnyk, Dmytro Olehovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Аналіз стану і тенденція розвитку засобів механізації рослинництва дають змогу зробити висновки про те ,що сучасні технології виконання робіт за допомогою машино-тракторних агрегатів (МТА) вичерпали можливості вдосконалення і як система що розвивається, прийшли у стан насиченості. Analiz stanu i tendentsiia rozvytku zasobiv mekhanizatsii roslynnytstva daiut zmohu zrobyty vysnovky pro te ,shcho suchasni tekhnolohii vykonannia robit za dopomohoiu mashyno-traktornykh ahrehativ (MTA) vycherpaly mozhlyvosti vdoskonalennia i yak systema shcho rozvyvaietsia, pryishly u stan nasychenosti.
Obgruntuvannia skhemy transmisii spetsializovanoho transportnoho zasobu z rozrobkoiu transportnoho modulia dlia systemy mostovoho zemlerobstva
Keywords: грунт; hrunt; поле; pole; мостове землеробство; mostove zemlerobstvo; машино-тракторний агрегат; mashyno-traktornyi ahrehat; тракторно-комбайнові технології; traktorno-kombainovi tekhnolohii