Вдосконалення маркетингової комунікаційної політики аграрного підприємства - Онищенко, Надія Олександрівна; Onyshchenko, Nadiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження – процес формування комунікаційної політики підприємства в умовах конкурентного ринкового середовища Предмет дослідження – теоретичні, методичні та практичні аспекти формування комунікаційної політики аграрного підприємства. Метою роботи є теоретичне та методичне обґрунтування необхідності формування і впровадження маркетингової комунікаційної політики, що сприяє прийняттю ефективних управлінських рішень та підвищенню конкурентоспроможності підприємств аграрного сектору економіки. Obiekt doslidzhennia – protses formuvannia komunikatsiinoi polityky pidpryiemstva v umovakh konkurentnoho rynkovoho seredovyshcha Predmet doslidzhennia – teoretychni, metodychni ta praktychni aspekty formuvannia komunikatsiinoi polityky ahrarnoho pidpryiemstva. Metoiu roboty ye teoretychne ta metodychne obgruntuvannia neobkhidnosti formuvannia i vprovadzhennia marketynhovoi komunikatsiinoi polityky, shcho spryiaie pryiniattiu efektyvnykh upravlinskykh rishen ta pidvyshchenniu konkurentospromozhnosti pidpryiemstv ahrarnoho sektoru ekonomiky.
Vdoskonalennia marketynhovoi komunikatsiinoi polityky ahrarnoho pidpryiemstva
Keywords: комунікаційна політика; Communication policy; аграрне підприємство; agricultural enterprise; цифрові інструменти; digital tools; маркетинг; marketing; реклама; advertising; стимулювання збуту; sales promotion; Telegram-бот; Telegram bot; соціальні мережі; social media; комунікаційні стратегії; communication strategies; ефективність; efficiency