Інженерна освіта в Україні – стан, проблеми, тенденції та деякі заходи забезпечення якості в сучасних умовах - Дем’яненко, Анатолій Григорович; Demianenko, Anatoliy; Гурідова, Вікторія Олександрівна; Guridova, Viktoriya (Донбаська державна машинобудівна академія, 2022)
Обговорюються стан, проблеми вищої, у тому числі і аграрної, інженерної освіти в Україні. Акцент робиться на необхідності збереження фундаментальних основ вищої інженерної, у тому числі, і аграрної освіти, приділенню більшої уваги та використанню досвіду минулих років. The state and problems of higher, including agricultural, engineering education in Ukraine are discussed. Emphasis is placed on the need to preserve the fundamental foundations of higher engineering, including agricultural education, to pay more attention to and use the experience of past years.
Inzhenerna osvita v Ukraini – stan, problemy, tendentsii ta deiaki zakhody zabezpechennia yakosti v suchasnykh umovakh
Keywords: інженерна освіта в Україні; inzhenerna osvita v Ukraini; стан, проблеми, тенденції; stan, problemy, tendentsii; забезпечення якості; zabezpechennia yakosti