Аспекти екологізації в землеробстві Степу України - Багорка, Марія Олександрівна; Bagorka, Maria; Мицик, Олександр Олександрович; Mytsyk, Alexander; Пашова, Валентина Трифонівна; Pashova, Valentine (Полтавська державна с/г дослідна станція ім. М. І. Вавилова ІС і АПВ НААН, 2019)
Мета наших досліджень — удосконалення технології вирощування ячменю ярого при застосуванні біологічно активних стимуляторів росту нового покоління для підвищення урожайності зерна і його якості та здібності. The purpose of our research is to improve the technology of spring barley cultivation when using biologically active growth promoters of the new generation to increase grain yield and its quality and ability
Aspects of greening in steppe agriculture of Ukraine
Keywords: екологічна ситуація; ecological situation; ерозія грунтів; soil erosion; хімізація; chemicalisation; пагорби; hills