Вплив борошна бобових культур на якісні показники пшеничного хліба - Веретельник, Анастасія Сергіївна; Veretelnyk, Anastasiia Serhiivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є вивчення впливу борошна бобових культур на формування якості пшеничного хліба. Об’єкт дослідження – процес виробництва пшеничного хліба збагаченого люпиновим борошном. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників готових виробів пшеничного хліба від кількості введеного збагачувача. Metoiu roboty ye vyvchennia vplyvu boroshna bobovykh kultur na formuvannia yakosti pshenychnoho khliba. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva pshenychnoho khliba zbahachenoho liupynovym boroshnom. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv hotovykh vyrobiv pshenychnoho khliba vid kilkosti vvedenoho zbahachuvacha.
Vplyv boroshna bobovykh kultur na yakisni pokaznyky pshenychnoho khliba
Keywords: бобові культури; bobovi kultury; борошно; boroshno; люпин; liupyn; пшениця; pshenytsia; хлібобулочні вироби; khlibobulochni vyroby; харчова цінність; kharchova tsinnist