Вплив нових препаратів на ріст та розвиток рослин пшениці озимої в умовах ТОВ «АГРОМАГ» Новомосковського району Дніпропетровської області - Тімченко, Катерина Андріївна; Timchenko, Kateryna Andriivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Показано особливості вплив нових похідних триазолу на вегетаційний період і початкову фазу росту насіння пшениці озимої (Triticum aestivum L.). Pokazano osoblyvosti vplyv novykh pokhidnykh tryazolu na vehetatsiinyi period i pochatkovu fazu rostu nasinnia pshenytsi ozymoi (Triticum aestivum L.).
Vplyv novykh preparativ na rist ta rozvytok roslyn pshenytsi ozymoi v umovakh TOV «AHROMAH» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: пшениця озима; pshenytsia ozyma; сорт; sort; похідні триазолу; pokhidni tryazolu; схожість; skhozhist; енергія проростання; enerhiia prorostannia