Ефективність використання кормової добавки «EQVISTRO» «MEGA BASE» в раціонах годівлі молодняку коней - Скляр, Вікторія Олегівна; Sklar, V. O.; Похил, Володимир Іванович; Pokhil, Volodymyr; Pokhil, V.; Pokhil, V. I.; Pokhyl, V.; Pokhyl, V. I.; Pohyl, V.; Pohyl, V. I.; Pohil, V.; Pohil, V. I.; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2019)
Проведено дослідження з використання кормової добавки «EQVISTRO» («Mega base») на молодняку коней голштинської породи. Встановлено, що застосування кормової добавки сприяє нормалізації обмінних процесів в організмі коней, позитивно впливає на продуктивність тварин, сприяє швидкому відновленню показників стану здоров'я та підвищує витривалість і швидкість при подоланні різних видів та довжини дистанцій. Проведены исследования по использованию кормовой добавки «EQVISTRO» («Mega base») на молодняке лошадей голштинской породы. Установлено, что применение кормовой добавки способствует нормализации обменных процессов в организме лошадей, положительно влияет на продуктивность животных, способствует быстрому восстановлению показателей состояния здоровья и повышает выносливость и скорость при преодолении различных видов и длины дистанций. A study was carried out on the use of the feed additive "EQVISTRO" ("Mega base") on young horses of the Holstein breed. It was established that the use of a feed additive promotes the normalization of metabolic processes in the horses' organism, has a positive effect on animal productivity, promotes rapid recovery of health indicators and increases endurance and speed in overcoming different types and lengths of distances.
Эффективность использования кормовой добавки «EQVISTRO» «MEGA BASE» в рационах кормления молодняка лошадей
Efficiency of use of feed supplement «EQVISTRO» «MEGA BASE» in rations of feeding young horses
Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Похил Олена Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-7477-6501
Keywords: показники клінічного стану; indicators of clinical condition; кормова добавка; feed additive; тренінг коней; training of horses