Видовий склад та стан зелених насаджень санітарно-захисної зони Запорізького металургійного комбінату "Запоріжсталь" - Скляренко, А.В.; Sklyarenko, А.; Бессонова, Валентина Петрівна; Bessonova, Valentina (Запорізький національний університет, 2015)
У роботі наведені дані за видовим складом деревних насаджень санітарно-захисної зони Запорізького металургійного комбінату «Запоріжсталь", розподіл рослин по висоті, діаметру і фітосанітарному стану. The paper presents data on the species composition tree plantings of the sanitary protection zone of Zaporizhia Zaporizhstal iron and steel works, distribution plants by height, diameter, and phytosanitary condition.
Species composition and the state of green spaces in the sanitary protection zone of the Zaporizhzhya metallurgical combine “Zaporizhstal”
Keywords: cанітарно-захисна зона; Sanitary protection zone; Запорізький металургійний комбінат «Запоріжсталь", Zaporizhia Zaporizhstal metallurgical plant; зелені насадження; Ukraine plantings; інвентаризація; inventory; фітосанітарний стан; phytosanitary condition; видовий склад; species