Інституціональні засади інноваційного менеджменту збалансованого природного агровиробництва - Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, A. S.; Kobets, A.; Kobets, Anatoly; Сobets’, A.; Kobec, A.; Грицан, Юрій Іванович; Gritzan, Yuriy; Катан, Людмила Ігорівна; Katan, Lyudmila (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2015)
Обґрунтовано необхідність імплементації концепції збалансованого розвитку аграрної сфери, її взаємозв’язок з формуванням руху природного агровиробництва в Україні та впровадження інструментаріїв інноваційного менеджменту. Показано, що для ефективного функціонування нових інноваційних інституцій необхідним важелем є вдосконалення нормативноправової бази. До основних завдань аграрної політики належать застосування інструментаріїв інвестиційного менеджменту, створення нових інноваційних структур і прийняття інституціональних рішень у сфері трансформації державного управління та фінансування.The necessity of implementation of the concept of balanced development of the agrarian sphere, its interrelation with formation of movement of natural is substantiated agricultural production in Ukraine and the introduction of innovative tools management. It is shown that the improvement of the regulatory framework is a necessary lever for the effective functioning of new innovative institutions. The main tasks of agricultural policy are applications investment management tools, creating new innovative ones structures and institutional decision-making in the field of transformation public administration and financing.
Institutional principles of innovative management of balanced natural agricultural production
Keywords: інноваційний менеджмент; innovation management; збалансований розвиток; balanced development; природне аграрне виробництво; natural agricultural production; інноваційний центр аграрних технологій; innovation center of agricultural technologies; бізнес-інкубатор; business incubator