Вплив стимуляторів росту рослин на біометричні показники рослин соняшнику - Цилюрик, Олександр Іванович; Tsyliuryk, Oleksandr; Остапчук, Ярослав Вікторович; Ostapchuk, Yaroslav (ДУ Інститут зернових культур, 2021)
Використання в технології вирощування соняшнику біологічних стимуляторів росту рослин забезпечує зростання рівня його урожайності, так максимальну прибавку насіння по всіх гібридах забезпечував препарат Церон (0,5 л/га) – 0,16-0,75 т/га, або 8,2-43,3 %. Vykorystannia v tekhnolohii vyroshchuvannia soniashnyku biolohichnykh stymuliatoriv rostu roslyn zabezpechuie zrostannia rivnia yoho urozhainosti, tak maksymalnu prybavku nasinnia po vsikh hibrydakh zabezpechuvav preparat Tseron (0,5 l/ha) – 0,16-0,75 t/ha, abo 8,2-43,3 %.
Vplyv stymuliatoriv rostu roslyn na biometrychni pokaznyky roslyn soniashnyku
Keywords: соняшник; soniashnyk; стимулятори росту рослин; stymuliatory rostu roslyn; рістрегулюючі препарати; ristrehuliuiuchi preparaty; біометричні показники; biometrychni pokaznyky; урожайність; urozhainist; якість насіння; yakist nasinnia