Вплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатів - Буднік, Євгенія Олександрівна; Budnik, Yevheniia; Волохата, Любов Валеріївна; Volokhata, Liubov; Руснак, Діана Ігорівна; Rusnak, Diana; Олексієнко, Вадим Олександрович; Oleksiyenko, Vadim (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
В ході експерименту були визначені показники якості бісквітного тіста і випечених напівфабрикатів контрольних зразків і виготовлених з частковою заміною борошна яблучним порошком. Піноутворюючу здатність яєчно цукрової суміші і стійкість піни визначали шляхом її збивання до збільшення обсягу суміші в 2,5 – 3 рази. During the experiment, the quality indicators of the sponge dough and were determined baked semi-finished products of control samples and made with partial replacing flour with apple powder. The foaming ability of the egg-sugar mixture and the stability of the foam was determined by beating it to increase volume of the mixture in 2.5 - 3 times.
Influence of apple powder on the property and quality of biscuit semi-finished products
Keywords: яблучний порошок; apple powder; бісквітне тісто; sponge cake dough; пористість; porosity