Вплив стимулятора росту рослин Альбіт та удобрення на урожайність гірчиці сарепської в умовах товариства з обмеженою відповідальністю "Аграрна Слобода" Красноградського району Харківської області - Калмиков, Сергій Олександрович; Kalmykov, Serhii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Мета дослідження: виявити зміну показників росту й розвитку гірчиці сарепської її урожайності та економічної ефективності виробництва.Meta doslidzhennia: vyiavyty zminu pokaznykiv rostu y rozvytku hirchytsi sarepskoi yii urozhainosti ta ekonomichnoi efektyvnosti vyrobnytstva.
Vplyv stymuliatora rostu roslyn Albit ta udobrennia na urozhainist hirchytsi sarepskoi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Ahrarna Sloboda" Krasnohradskoho raionu Kharkivskoi oblasti
Keywords: гірчиця сарепська; hirchytsia sarepska; розвиток рослин; rozvytok roslyn; ріст рослин; rist roslyn; охорона праці; okhorona pratsi; урожайність гірчиці; urozhainist hirchytsi; якість насіння; yakist nasinnia