Эффективность использования коров-доноров при создании высокопродуктивных стад - Шкурко, Тетяна Петрівна; Shkurko, T. P.; Shkurko, T.; Shkurko, Tetiana; Іванов, О. І.; Ivanov, О.; Іванов, І. А.; Ivanov, І. (РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по животноводству», 2019)
Изучена эффективность использования коров-доноров при формировании высокопродуктивных молочных стад с использованием метода трансплантации эмбрионов. Проведено дослідження ефективності використання корів-донорів при формуванні високопродуктивних молочних стад з використанням методу трансплантації ембріонів. The effectiveness of the use of donor cows in the formation of highly productive dairy herds using the method of embryo transplantation was studied.
Ефективність використання корів донорів при створенні високопродуктивних стад
The effectiveness of the use of donor cows in creating highly productive herds
Keywords: трансплантація; transplantation; корова-донор; donor cow; продуктивність; productivity; ембріон; embryo