Динаміка резонансних вібраційних машин при низьких температурах - Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, A. S.; Kobets, A.; Kobets, Anatoly Stepanovich; Kobets, Anatoly S.; Сobets’, А.; Дирда, Віталій Ілларіонович; Dyrda, Vitaly; Сокол, Сергій Петрович; Sokol, Sergiy; Черній, Олександр Анатолійович; Cherniy, Olexander (Вінницький національний аграрний університет, 2018)
Одним з показників ефективності технологічного процесу, є використання транспортуючих машин з високими техніко-економічними характеристиками, а також високими показниками експлуатаційної надійності та довговічності. На практиці, добре себе зарекомендували конструкції машин для транспортування вантажів, що використовують у процесі вібрацію. One of the indicators of the efficiency of the technological process is the use of transporting machines with high technical and economic characteristics, as well as high indicators of operational reliability and durability. In practice, the design of machines for the transport of goods has proved to be very good, that vibration is used in the process.
Dynamics of resonant vibration machines at low temperatures
Keywords: двомасна система; dumass system; вібрація; vibration; гумометалеві елементи; rubber-metal elements; температура; temperature; амплітуда; amplitude