Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» - Кравченко, Ксенія Вікторівна; Kravchenko, Kseniia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Приведено коротку характеристику ТОВ «Стас і К» міста Дніпро, встановлено, що це підприємство успішно працює на українському ринку з початку 90-х років. Основним напрямком діяльності підприємства є переробка зернової сировини, а саме це виробництво борошна, макаронних виробів, крупи ячної, вівсяної, рисової, гречаної та круп’яних продуктів таких як пластівці. Реалізує свою продукцію, а саме макаронні вироби, ячну, гречану крупу й вівсяні пластівці під такими торговими марками, як ТМ«ЯРКА», ТМ «Jarka» і ТМ «PastaLenka», ТМ «Хуторок».Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV «Stas i K» mista Dnipro, vstanovleno, shcho tse pidpryiemstvo uspishno pratsiuie na ukrainskomu rynku z pochatku 90-kh rokiv. Osnovnym napriamkom diialnosti pidpryiemstva ye pererobka zernovoi syrovyny, a same tse vyrobnytstvo boroshna, makaronnykh vyrobiv, krupy yachnoi, vivsianoi, rysovoi, hrechanoi ta krupianykh produktiv takykh yak plastivtsi. Realizuie svoiu produktsiiu, a same makaronni vyroby, yachnu, hrechanu krupu y vivsiani plastivtsi pid takymy torhovymy markamy, yak TM«IaRKA», TM «Jarka» i TM «PastaLenka», TM «Khutorok».
Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva yachnoi krupy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Stas i K»
Keywords: проєкт; proiekt; крупа ячмінь; krupa yachmin; зерно; zerno; перлова; perlova; вологість; volohist; пропарювач; propariuvach; розрахунок; rozrakhunok; обладнання; obladnannia; удосконалення; udoskonalennia; якість; yakist; ефективність; efektyvnist