Особливості банківського фінансування аграрних підприємств - Безус, Роман Миколайович; Bezus, R.; Маніло, А. В.; Manilo, A. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2014)
Розглянуто фактори, що визначають сучасний стан агропромислового комплексу України та особливості аграрного сектору, що впливають на кредитні відносини. Визначено роль банківського кредитування у розвитку аграрних підприємств, розглянуто види та умови надання кредитів. Запропоновано шляхи удосконалення кредитного забезпечення сільського господарства в умовах кризових явищ в економіці України. The factors that determine the current state of the agro-industrial complex of Ukraine and features of the agricultural sector, affecting the credit relationship. The role of bank lending in the development of agricultural enterprises examined the types and terms of loans. Ways of improving credit support agriculture in terms of the economic crisis in Ukraine.
Features bank financing farms
Keywords: аграрні підприємства; farmers; фінансування; financing; кредитне забезпечення; collateral; банківське кредитування; bank lending