Автоматизація складання розкладів у закладах вищої освіти - Бояр, Тетяна; Boiar, Tetiana; Галух, Анастасія; Halukh, Anastasiia; Ященко, Наталія; Yashchenko, Nataliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Інформаційні технології все глибше пронизують усі сторони освітнього процесу. Одним із актуальних аспектів застосування спеціалізованих програмних засобів у рамках концепції електронного університету є складання розкладів занять і екзаменаційних сесій. Для цього можуть використовуватись як окремі програми, так і функціональні модулі автоматизованої інформаційної системи управління університетом. Informatsiini tekhnolohii vse hlybshe pronyzuiut usi storony osvitnoho protsesu. Odnym iz aktualnykh aspektiv zastosuvannia spetsializovanykh prohramnykh zasobiv u ramkakh kontseptsii elektronnoho universytetu ye skladannia rozkladiv zaniat i ekzamenatsiinykh sesii. Dlia tsoho mozhut vykorystovuvatys yak okremi prohramy, tak i funktsionalni moduli avtomatyzovanoi informatsiinoi systemy upravlinnia universytetom.
Avtomatyzatsiia skladannia rozkladiv u zakladakh vyshchoi osvity
Keywords: заклади вищої освіти; zaklady vyshchoi osvity; автоматизація; avtomatyzatsiia; електронний університет; elektronnyi universytet