Оптимізація технології виробництва м’яса гусей у селянському фермерському господарстві «Україна-2000» Васильківського району Дніпропетровської області - Сокуренко, Владислав Сергійович; Sokurenko, Vladyslav Serhiiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2020)
Метою даної роботи була оптимізація технології виробництва м’яса гусей в селянському (фермерському) господарстві «Україна-2000» Васильківського району Дніпропетровської області. Metoiu danoi roboty bula optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa husei v selianskomu (fermerskomu) hospodarstvi «Ukraina-2000» Vasylkivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa husei u selianskomu fermerskomu hospodarstvi «Ukraina-2000» Vasylkivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: водоплавна птиця; vodoplavna ptytsia; гусівництво; husivnytstvo; виробництво м’яса гусей; vyrobnytstvo miasa husei; вирощування гусей; vyroshchuvannia husei