Удосконалення організації та підвищення ефективності маркетингового менеджменту на підприємстві - Щербатюк, Валерія Олександрівна; Shcherbatiuk, Valeriia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Досліджено основи організації та оцінки ефективності маркетингового менеджменту на підприємстві; надано організаційно-економічну характеристику ТОВ «СКАДОС»; проведено оцінку зовнішнього середовища та системи внутрішнього маркетингу підприємства та досліджено ефективність маркетингового менеджменту ТОВ «СКАДОС»; розроблено комплекс заходів з підвищення ефективності маркетингового менеджменту на підприємстві, зокрема шляхом впровадження напрямів удосконалення внутрішнього маркетингу підприємства та формування його конкурентної стратегії. Doslidzheno osnovy orhanizatsii ta otsinky efektyvnosti marketynhovoho menedzhmentu na pidpryiemstvi; nadano orhanizatsiino-ekonomichnu kharakterystyku TOV «SKADOS»; provedeno otsinku zovnishnoho seredovyshcha ta systemy vnutrishnoho marketynhu pidpryiemstva ta doslidzheno efektyvnist marketynhovoho menedzhmentu TOV «SKADOS»; rozrobleno kompleks zakhodiv z pidvyshchennia efektyvnosti marketynhovoho menedzhmentu na pidpryiemstvi, zokrema shliakhom vprovadzhennia napriamiv udoskonalennia vnutrishnoho marketynhu pidpryiemstva ta formuvannia yoho konkurentnoi stratehii.
Udoskonalennia orhanizatsii ta pidvyshchennia efektyvnosti marketynhovoho menedzhmentu na pidpryiemstvi
Keywords: маркетинговий менеджмент; marketing management; збутова діяльність; sales activities; логістична діяльність; logistics activities; логістика; logistics; збут; sales; логістична стратегія; logistics strategy; інтернет продажі; internet sales; торгове підприємство; trade enterprises; crm-система; crm-system