Порядок документального оформлення та обліку виробництва продукції тваринництва - Приходько, Ігор Павлович; Prihodko, I. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2013)
Розглянуто документальне відображення господарських операцій з виробництва продукції тваринництва, а також ведення бухгалтерського обліку виробництва продукції тваринництва в контексті П(С)БО №30 "Біологічні активи". A display documenting business transactions with livestock production, and accounting, livestock production in the context P (s) BU number 30 "Biological Assets.
Order of documentary registration and accounting of animal husbandry production
Keywords: тваринництво; livestock; виробництво продукції; vyprobnytstvo production; облік; accounting; первинний документ; primary documents; біологічні активи; biological assets; регістри бухгалтерського обліку; accounting registers