Оптимізація елементів технології вирощування сої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «АГРО-ОВЕН Ко» Новомосковського району Дніпропетровської області - Гайдук, Геннадій Ігорович; Haiduk, Hennadii Ihorovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета роботи: Вивчити вплив обробітку грунту та різних гербіцидів на забур’яненість і урожайність сої, провести розрахунки економічної доцільності її вирощування. В дипломній роботі проведено огляд літератури з обраної теми, умови господарства, дана загальна характеристика та екологічний стан господарства, вплив способів обробітку грунту і гербіцидів на забур’яненість, урожайність та економічну доцільність вирощування сої. Meta roboty: Vyvchyty vplyv obrobitku hruntu ta riznykh herbitsydiv na zaburianenist i urozhainist soi, provesty rozrakhunky ekonomichnoi dotsilnosti yii vyroshchuvannia. V dyplomnii roboti provedeno ohliad literatury z obranoi temy, umovy hospodarstva, dana zahalna kharakterystyka ta ekolohichnyi stan hospodarstva, vplyv sposobiv obrobitku hruntu i herbitsydiv na zaburianenist, urozhainist ta ekonomichnu dotsilnist vyroshchuvannia soi.
Optymizatsiia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia soi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «AHRO-OVEN Ko» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: соя; soia; чизелювання; chyzeliuvannia; оранка; oranka; бур’яни; buriany; посівів; posiviv