Кремово-збивні цукерки - (:unkn) unknown (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ), 2019)
Кремово-збивні цукерки містять шоколадну глазур, цукор-пісок, згущене молоко, агар, яєчний білок, кислоту лимонну, ароматизатор, воду та вершки молочні ультрапастеризовані 10 % жирності. Kremovo-zbyvni tsukerky mistiat shokoladnu hlazur, tsukor-pisok, zghushchene moloko, ahar, yaiechnyi bilok, kyslotu lymonnu, aromatyzator, vodu ta vershky molochni ultrapasteryzovani 10 % zhyrnosti.
Kremovo-zbyvni tsukerky
Keywords: патенти ДДАЕУ; patenty DDAEU; патенти до харчової промисловості; patenty do kharchovoi promyslovosti; кондитерське виробництво; kondyterske vyrobnytstvo; виробництво цукерок; vyrobnytstvo tsukerok; кремово-збивні цукерки зниженої калорійності; kremovo-zbyvni tsukerky znyzhenoi kaloriinosti; підвищена харчова цінність; pidvyshchena kharchova tsinnist; цукерки; tsukerky