Удосконалення системи управління підприємством в умовах змін - Саломатін, Ярослав Андрійович; Salomatin, Yaroslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Мета даної роботи: дослідження чинної системи управління ФОП «Музалевський Володимир Геннадійович» в умовах змін, виявлення основних проблемних аспектів та розробка практичних рекомендацій щодо її удосконалення. Завдання: - визначити теоретичні основи функціонування системи управління підприємством в умовах змін; - дати характеристику сучасному стану системи управління підприємством; - запропонувати і обгрунтувати шляхи удосконалення системи управління діяльністю підприємства. Об’єкт дослідження: система управління підприємницькою діяльністю ФОП «Музалевський Володимир Геннадійович» в умовах впливу зовнішніх і внутрішніх змін. Предмет дослідження: управлінські підходи, механізми, методи та інструменти, які використовуються для вдосконалення системи управління підприємством ФОП «Музалевський Володимир Геннадійович» в умовах змін зовнішнього і внутрішнього середовища. Meta danoi roboty: doslidzhennia chynnoi systemy upravlinnia FOP «Muzalevskyi Volodymyr Hennadiiovych» v umovakh zmin, vyiavlennia osnovnykh problemnykh aspektiv ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo yii udoskonalennia. Zavdannia: - vyznachyty teoretychni osnovy funktsionuvannia systemy upravlinnia pidpryiemstvom v umovakh zmin; - daty kharakterystyku suchasnomu stanu systemy upravlinnia pidpryiemstvom; - zaproponuvaty i obhruntuvaty shliakhy udoskonalennia systemy upravlinnia diialnistiu pidpryiemstva. Obiekt doslidzhennia: systema upravlinnia pidpryiemnytskoiu diialnistiu FOP «Muzalevskyi Volodymyr Hennadiiovych» v umovakh vplyvu zovnishnikh i vnutrishnikh zmin. Predmet doslidzhennia: upravlinski pidkhody, mekhanizmy, metody ta instrumenty, yaki vykorystovuiutsia dlia vdoskonalennia systemy upravlinnia pidpryiemstvom FOP «Muzalevskyi Volodymyr Hennadiiovych» v umovakh zmin zovnishnoho i vnutrishnoho seredovyshcha.
Udoskonalennia systemy upravlinnia pidpryiemstvom v umovakh zmin
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; умови змін; umovy zmin; удосконалення системи управління; udoskonalennia systemy upravlinnia