Ендоспорин у ветеринарному акушерстві, гінекології та хірургії - Калиновський, Григорій; Kalinovskiy, G.; Кудрявцев, В.; Kudriavtsev, V.; Сафронова, Л.; Safronova, L.; Міщенко, І.; Mishenko, I.; Омеляненко, М.; Omelianenko, M.; Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; et al. (My University, 1998)
В останні роки для лікування людей і тварин застосовують пробіотики, створені на основі високих біологічних властивостей живих мікробних культур. До них належить ендоспорин, який створено на базі штамів аеробних спороутворюючих бактерій роду Bacillus в інституті мікробіології і вірусології імені Д. К. Заболотного НАН України. Last years for treatment of people and animals use probiotics are created on the basic of high biological qualities alive microbial cultures. Endosporyn belongs to them, it is created on the base of strains aerobic spore-forming bacteria of genus Bacillus in the university of microbiology and virology named by Zabolotnyi D.K.
Endosporyn in veterinary obstetrics, gynecology and surgery
Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779
Keywords: терапевтична ефективність; therapeutic effectiveness; ендоспорин; endosporyn; антибактеріальні засоби; antebacterial remedy