Удосконалення системи менеджменту підприємств сфери послуг в умовах сучасних змін - Берест, Анастасія Вячеславівна; Berest, Anastasiia Viacheslavivna (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Метою даної роботи є дослідження теоретико-методичних засад функціонування системи менеджменту підприємств сфери послуг та розроблення практичних рекомендацій щодо її удосконалення в умовах сучасних змін. Metoiu danoi roboty ye doslidzhennia teoretyko-metodychnykh zasad funktsionuvannia systemy menedzhmentu pidpryiemstv sfery posluh ta rozroblennia praktychnykh rekomendatsii shchodo yii udoskonalennia v umovakh suchasnykh zmin.
Udoskonalennia systemy menedzhmentu pidpryiemstv sfery posluh v umovakh suchasnykh zmin
Keywords: менеджменту підприємств; menedzhmentu pidpryiemstv; підприємства сфери послуг; pidpryiemstva sfery posluh; підвищення ефективності управління; pidvyshchennia efektyvnosti upravlinnia