Характеристика кадрової складової безпеки в системі управління на підприємстві. - Козакова, О. В.; Kozakova, O. V.; Чернецька, Ольга Віталіївна; Chernetska, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Кадрова безпека — це одна з основних складових економічної безпеки, головною метою якої є запобігання та протидія загрозам, що можуть заподіяти шкоду персоналу як основному ресурсу підприємства, а також управління персоналом з метою ефективного використання його потенціалу та запобігання загроз з боку самого персоналу. Kadrova bezpeka — tse odna z osnovnykh skladovykh ekonomichnoi bezpeky, holovnoiu metoiu yakoi ye zapobihannia ta protydiia zahrozam, shcho mozhut zapodiiaty shkodu personalu yak osnovnomu resursu pidpryiemstva, a takozh upravlinnia personalom z metoiu efektyvnoho vykorystannia yoho potentsialu ta zapobihannia zahroz z boku samoho personalu.
Kharakterystyka kadrovoi skladovoi bezpeky v systemi upravlinnia na pidpryiemstvi
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; управління; upravlinnia; кадрова безпека; kadrova bezpeka; економічна безпека; ekonomichna bezpeka