Вплив цифрового маркетингу на розвиток сільськогосподарського підприємства - Боловін, Микита Євгенійович; Bolovin, Mykyta (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єктом дослідження є процес розробки маркетингової цифрової стратегій сількогосподарского підприємства. Предметом дослідження є сукупність наукових теоретичних, методичних та практичних підходів для дослідження впливу сучасних підходів до формування цифрових стратегії для розвитку підприємства. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження та обґрунтування доцільності впровадження цифрового маркетинга у сільськогосподарських підприємствах. Методи дослідження. У процесі дослідження використані наукові методи, такі як аналіз і синтез для виявлення проблем у формуванні механізму забезпечення конкурентоспроможності, теоретичний пошук і абстрактно-логічний метод для характеристики сутності складових конкурентоспроможності, а також моделювання для побудови моделі організаційно-економічного та маркетингового механізму управління конкурентоспроможністю. Obiektom doslidzhennia ye protses rozrobky marketynhovoi tsyfrovoi stratehii silkohospodarskoho pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia ye sukupnist naukovykh teoretychnykh, metodychnykh ta praktychnykh pidkhodiv dlia doslidzhennia vplyvu suchasnykh pidkhodiv do formuvannia tsyfrovykh stratehii dlia rozvytku pidpryiemstva. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia ta obgruntuvannia dotsilnosti vprovadzhennia tsyfrovoho marketynha u silskohospodarskykh pidpryiemstvakh. Metody doslidzhennia. U protsesi doslidzhennia vykorystani naukovi metody, taki yak analiz i syntez dlia vyiavlennia problem u formuvanni mekhanizmu zabezpechennia konkurentospromozhnosti, teoretychnyi poshuk i abstraktno-lohichnyi metod dlia kharakterystyky sutnosti skladovykh konkurentospromozhnosti, a takozh modeliuvannia dlia pobudovy modeli orhanizatsiino-ekonomichnoho ta marketynhovoho mekhanizmu upravlinnia konkurentospromozhnistiu.
Vplyv tsyfrovoho marketynhu na rozvytok silskohospodarskoho pidpryiemstva
Keywords: цифрова стртаегія; Didgital strategy; оптимізація; optimization; кeywords; кeywords; контент на веб-сторінці; сontent on the web page; внутрішня оптимізація сайту; оn-site optimization; конверсія; сonversion; семантичний пошук; semantic search; діджитал маркетинг; digital marketing