On the problem of the efficiency of a multiprocessor computing system when solving one class of the problem - Shvachych, Gennady; Швачич, Геннадій Григорович; Moroz, Borys; Мороз, Борис Іванович; Pobochii, Ivan; Побочій, Іван Андрійович; Sushko, Larysa; Сушко, Лариса Федорівна; Busygin, Volodymyr; Бусигін, Володимир Володимирович (ДВНЗ Український державний хіміко-технологічний університет, 2018)
The purpose of this paper is to study the features of the InfiniBand network interface in multiprocessor computing systems in solving problems related to the computing area expansion. Метою даної роботи є вивчення особливостей мережевого інтерфейсу InfiniBand у багатопроцесорних обчислювальних системах при вирішенні завдань, пов'язаних з розширенням обчислювальної області.
Про проблему ефективності багатопроцесорної обчислювальної системи при вирішенні одного класу задач
Keywords: network interface; мережевий інтерфейс; multiprocessoring computer systems; багатопроцесорні комп’ютерні системи