Напрями підвищення інвестиційної привабливості сільськогосподарського підприємства - Моголівець, Єлизавета Павлівна; Moholivets, Yelyzaveta (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єктом дослідження виступає процес оцінки привабливості інвестиційної. Предметом дослідження є інвестиційна привабливість с.-г. підприємств. Метою кваліфікаційної роботи виявлення особливостей оцінки привабливості інвестиційної підприємств АПК та вдосконалення методології її визначення. Методологічною основою дослідження стали методи та принципи пізнання наукового, методи загальні та спеціальні, які використані для обґрунтування доцільності визначення специфіки оцінки привабливості інвестиційної підприємств АПК. Obiektom doslidzhennia vystupaie protses otsinky pryvablyvosti investytsiinoi. Predmetom doslidzhennia ye investytsiina pryvablyvist s.-h. pidpryiemstv. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty vyiavlennia osoblyvostei otsinky pryvablyvosti investytsiinoi pidpryiemstv APK ta vdoskonalennia metodolohii yii vyznachennia. Metodolohichnoiu osnovoiu doslidzhennia staly metody ta pryntsypy piznannia naukovoho, metody zahalni ta spetsialni, yaki vykorystani dlia obgruntuvannia dotsilnosti vyznachennia spetsyfiky otsinky pryvablyvosti investytsiinoi pidpryiemstv APK
Napriamy pidvyshchennia investytsiinoi pryvablyvosti silskohospodarskoho pidpryiemstva
Keywords: інвестиції; investment; інвестиційна привабливість; investment attractiveness; стратегія; strategy; інвестиційна активність; investment activity; оцінка; assessment; фінансові показники; financial indicators