Удосконалення технології вирощування пшениці ярої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «МАК» Кам’янського району Дніпропетровської області - Мигаль, Леонід Михайлович; Myhal, Leonid Mykhailovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою виконаної роботи було наукове обґрунтування та удосконалення технології вирощування пшениці ярої в умовах ТОВ «МАК» Кам’янського району Дніпропетровської області шляхом визначення впливу доз мінеральних добрив і норм висіву на ріст, розвиток та формування врожайності сортів пшениці ярої. Metoiu vykonanoi roboty bulo naukove obgruntuvannia ta udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia pshenytsi yaroi v umovakh TOV «MAK» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti shliakhom vyznachennia vplyvu doz mineralnykh dobryv i norm vysivu na rist, rozvytok ta formuvannia vrozhainosti sortiv pshenytsi yaroi.
Udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia pshenytsi yaroi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «MAK» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: ТОВ «МАК»; TOV «MAK»; пшениця яра; pshenytsia yara; Р₂₀N₃₀; R₂₀N₃₀; насіння; nasinnia; ґрунт; grunt