Комплексно-системний підхід до організації економічної безпеки підприємства - Садовий, Д.; Sadovyi, D. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Система економічної безпеки кожного підприємства є індивідуальною, її повнота і дієвість залежать від чинної в державі законодавчої бази, від обсягу матеріально-технічних і фінансових ресурсів, виділених керівниками підприємств, від розуміння кожним з працівників важливості гарантування безпеки бізнесу, а також від досвіду роботи керівників служб безпеки підприємств. Systema ekonomichnoi bezpeky kozhnoho pidpryiemstva ye indyvidualnoiu, yii povnota i diievist zalezhat vid chynnoi v derzhavi zakonodavchoi bazy, vid obsiahu materialno-tekhnichnykh i finansovykh resursiv, vydilenykh kerivnykamy pidpryiemstv, vid rozuminnia kozhnym z pratsivnykiv vazhlyvosti harantuvannia bezpeky biznesu, a takozh vid dosvidu roboty kerivnykiv sluzhb bezpeky pidpryiemstv.
Kompleksno-systemnyi pidkhid do orhanizatsii ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; економічна безпека; ekonomichna bezpeka; системний підхід; systemnyi pidkhid