Пробіотична добавка на основі дріжджів, як необхідна складова при сучасних технологіях годівлі птиці - Оріщук, Оксана Сергіївна; Orishchuk, O. S.; Orishchuk, O.; Orishchuk, Oksana; Цап, Світлана Володимирівна; Tsap, S.; Tsap, Svitlana; Tsap, S. V.; Tsap, Svitlana V. (Дніпровський ДАЕУ, 2019)
Досліджено вплив використання сухих дріжджів у раціонах курей-несучок на продуктивність та якісні показники яєць. Встановлено, що використання дріжджів сприяло підвищенню продуктивності птиці на 3,7- 6,6 %, збільшенню маси яєць на 0,95-1,1 %. Исследовано влияние использования сухих дрожжей в рационах кур-несушек на производительность и качественные показатели яиц. Установлено, что использование дрожжей способствовало повышению продуктивности птицы на 3,7- 6,6%, увеличению массы яиц на 0,95-1,1%. The influence of dry yeast in ration of chicken-bearers on the productivity and qualitative indices of eggs was investigated. It was established that the use of yeast contributed to an increase in the productivity of poultry by 3,7-6,6 %, an increase in the weight of eggs by 0,95-1,1 %.
Пробиотические добавки на основе дрожжей, как необходимой составляющей при современных технологиях кормления птицы
Probiotic added on the basis of drives, as a necessary composition in the contemporary technologies of human human beings
Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х
Keywords: амінокислоти; amino acids; птиця; poultry; комбікорм; feed; дріжджі; yeast; раціон; diet; протеїн; protein