Розробка конструкції чотирилопатевого відцентрового розкидача добрив - Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly S.; Сobets’, Anatoly Stepanovich; Kobec, A. S.; Kobets, A.; Науменко, Микола Миколайович; Naumenko, Mikola; Пономаренко, Наталія Олександрівна; Ponomarenko, Nataliya (Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка., 2014)
Запропоновано роторний робочий орган, конструкційні особливості якого дозволяють покращити рівномірність розсіювання мінеральних добрив. The rotary working body, structural features are proposed which is used to improve the dispersion of mineral fertilizers.
Design of four-blade centrifugal fertilizer spreader
Keywords: роторний робочий орган; rotary working body; мінеральні добрива; mineral fertilizer; розкидач; spreader