Удосконалення управління бізнес- процесами підприємства в умовах економічних змін - Ксенія, Валерїївна Веселова; Veselova, Kseniia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження - бізнес-процеси у системі операційного управління фермерського господарства Сучкова В.В. Предмет дослідження - методи, принципи, інструменти та механізми вдосконалення управління бізнес-процесами аграрного підприємства. Метою дослідження є наукове обґрунтування та розроблення практично орієнтованих пропозицій щодо вдосконалення механізмів управління бізнес-процесами фермерського господарства Сучкова В.В. в умовах трансформацій економічного середовища. Obiekt doslidzhennia - biznes-protsesy u systemi operatsiinoho upravlinnia fermerskoho hospodarstva Suchkova V.V. Predmet doslidzhennia - metody, pryntsypy, instrumenty ta mekhanizmy vdoskonalennia upravlinnia biznes-protsesamy ahrarnoho pidpryiemstva. Metoiu doslidzhennia ye naukove obgruntuvannia ta rozroblennia praktychno oriientovanykh propozytsii shchodo vdoskonalennia mekhanizmiv upravlinnia biznes-protsesamy fermerskoho hospodarstva Suchkova V.V. v umovakh transformatsii ekonomichnoho seredovyshcha.
Udoskonalennia upravlinnia biznes- protsesamy pidpryiemstva v umovakh ekonomichnykh zmin
Keywords: бізнес-процеси; business processes; управління; management; оптимізація; optimization; моделювання; modelling; фермерське господарство; farm enterprise; організаційна структура; organizational structure