Діагностичні критерії та лікувально-профілактичні заходи за гастроентериту у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського і Соборного районів міста Дніпро - Cуслова, Наталія Іванівна; Suslova, Natalіya; Suslova, N. I.; Suslova, N.; Suslova, Natalia; Семьонов, Олександр Володимирович; Semonov, Oleksandr; Semyonov, O. V.; Semyonov, A.; Semyonov, Aleksandr; Кухарська, Яна Миколаївна; Kuharskaya, Jana (Дніпровський ДАЕУ, 2019)
Встановлено, що хвороби шлунково-кишкового каналу у собак складають 32,7 % від усіх внутрішніх хвороб тварин, які поступили в приватну клініку. У цуценят 3−5 міс віку гастроентерит зустрічається як вторинне захворювання після інфекційної патології (парвовірусний ентерит). It has been established that diseases of the gastrointestinal canal in dogs make up 32.7% of all internal diseases of animals that entered the private clinic. In puppies 3-5 months of age, gastroenteritis occurs as a secondary disease after an infectious pathology (parvovirus enteritis).
Diagnostic criteria and therapeutic and prophylactic measures for gastroenteritis in dogs in conditions of the State hospital of veterinary medicine of Shevchenkivsky and Soborniy districts of the city of Dnipro
Cуслова Наталія Іванівна https://orcid.org/0000-0001-9500-9224 Семьонов Олександр Володимирович https://orcid.org/0000-0002-8562-4108
Keywords: АлАТ; AlAT; собаки; dogs; гастроентерит; gastroenteritis; АсАТ; AsAT