Особливості таксаційної структури модальних деревостанів Robinia pseudoacacia L. в умовах Лівобережно-Дніпровського Степу України - Ситник, Світлана Анатоліївна; Sytnyk, Svitlana; Балабак, Анатолій Федорович; Balabak, Anatoly; Маслікова, Катерина Павлівна; Maslikova, Katerina; Мазурчук, А.; Mazurchuk, A. (Уманський національний університет садівництва, 2015)
Проаналізовано таксаційні показники модальних деревостанів Robinia рseudoacacia L. в умовах Лівобережно-Дніпровського Степу України за інформацією повидільної бази даних ВО «Укрдержліспроект» станом на 01.01.2011 року та визначено залежність продуктивності від віку та типу лісорослинних умов. Forests of Left bank North Dnieper Steppe ravine are under the control of the State Agency of Forest Resources, and they are included into the structure of the Dnipropetrovsk Regional Administration of Forestry and Hunting. Forest stands of Robinia pseudoacacia in conditions of the Left bank Northern Dnieper Steppe in Ukraine occupy 1160,8 ha, which accounted for 12.9 % of the total area of black locust.
Special aspects of forest tax structure of Robinia pseudoacacia L. stands in the Left Bank Dnieper North Steppe Ukraine
Keywords: Лівобережно-Дніпровський Степ; Left bank Dnieper Northern Steppe; модальні деревостани; modal stands; робінія несправжньоакація; black locust; таксаційна структура; mensuration characteristics