Обґрунтування механізованого процесу виробництва біогазу - Мороз, Олександр Юрійович; Moroz, Oleksandr Yuriiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Тема даного дипломного проєкту є надзвичайно актуальною, оскільки у сучасних умовах ціни на енергоносії постійно зростають. У роботі буде розглянуто різні способи утилізації сільськогосподарських відходів та проблеми, які можуть виникнути під час впровадження цих технологій. Tema danoho dyplomnoho proiektu ye nadzvychaino aktualnoiu, oskilky u suchasnykh umovakh tsiny na enerhonosii postiino zrostaiut. U roboti bude rozghlianuto rizni sposoby utylizatsii silskohospodarskykh vidkhodiv ta problemy, yaki mozhut vynyknuty pid chas vprovadzhennia tsykh tekhnolohii.
Obgruntuvannia mekhanizovanoho protsesu vyrobnytstva biohazu
Keywords: біогаз; biohaz; піроліз; piroliz; енергозбереження; nerhozberezhennia; біоенергетика; bioenerhetyka; біомаси; biomasy