Вплив елементів локального зміцнення на якісні показники роботи стрілчастих лап - Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, А.; Сobets’, A. S.; Kobec, Anatoly; Пугач, Андрій Миколайович; Pugach, Andriy (Луцький національний технічний університет, 2011)
У роботі приведено результати польових досліджень культиваторних лап,оснащених елементами локального зміцнення. Розглядається вплив елементів зміцнення на якісні показники роботи. Одержані дані на підтвердження основних робочих гіпотез, що були прийняті під час розробки математичної моделі.The results of field researches of the cultivator paws equipped with elements of local strengthening are resulted in work. The influence of strengthening elements on qualitative indicators of work is considered. Data were obtained to confirm the main working hypotheses that were adopted during the development of the mathematical model
Influence of elements of local strengthening on qualitative indicators of work of arrow paws
Keywords: елементи локального зміцнення; elements of local strengthening; ґрунт; soil; підрізаюча спроможність; trimming capacity