Обґрунтування параметрів конструкції та дослідження мехатронної системи контролю точності роботи висівного апарату гідросівалки - Остапчук, Ярослав Вікторович; Ostapchuk, Yaroslav Viktorovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розроблена конструкція дозуючого пристрою мехатронної системи та отримані раціональні значення конструкційних та технологічних параметрів дозволили реалізувати точний однонасіннєвий гідравлічний висів насіння. Rozroblena konstruktsiia dozuiuchoho prystroiu mekhatronnoi systemy ta otrymani ratsionalni znachennia konstruktsiinykh ta tekhnolohichnykh parametriv dozvolyly realizuvaty tochnyi odnonasinnievyi hidravlichnyi vysiv nasinnia.
Obgruntuvannia parametriv konstruktsii ta doslidzhennia mekhatronnoi systemy kontroliu tochnosti roboty vysivnoho aparatu hidrosivalky
Keywords: мехатронна система; mekhatronna systema; гідросівалка; hidrosivalka; дозуючий пристрій; dozuiuchyi prystrii; проросле насіння; prorosle nasinnia