Список наукових праць співробітників Дніпровського державного аграрно-економічного університету, опублікованих у 2020 р. у виданнях Scopus та Web of Science за напрямом «Суспільні науки» - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Список містить прізвища авторів, назви публікацій, назви видань та режим доступу до публікації у міжнародних наукометричних базах. Spysok mistyt prizvyshcha avtoriv, nazvy publikatsii, nazvy vydan ta rezhym dostupu do publikatsii u mizhnarodnykh naukometrychnykh bazakh.
Spysok naukovykh prats spivrobitnykiv Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu, opublikovanykh u 2020 r. u vydanniakh Scopus ta Web of Science za napriamom «Suspilni nauky»
Keywords: наукові праці ДДАЕУ; naukovi pratsi DDAEU; напрям «Суспільні науки»; napriam «Suspilni nauky»; наукометрична база Scopus; naukometrychna baza Scopus; наукометрична база Web of Science; naukometrychna baza Web of Science; міжнародні наукометричні бази; mizhnarodni naukometrychni bazy; список наукових праць; spysok naukovykh prats; науково-педагогічні працівники ДДАЕУ; naukovo-pedahohichni pratsivnyky DDAEU